duminică, 26 februarie 2012

Galben, verde sau coniac? Ce spun culorile despre tine?



Chihlimbarul vine in mai multe culori calde si relaxante dar cele mai cunoscute sunt galben, verde si coniac. Alege culoarea ta preferata sau combina speranta cu fericirea, senzualitatea cu gelozia. Pentru mai multa inspiratie intra pe Amber Adore.

Nu stim sigur daca toate miturile despre culori sunt adevarate dar suntem siguri ca ai o culoare preferata, o culoare care te face sa te simti mai sigura, mai vesela, mai senzuala, mai deosebita si originala si de aceea iti spunem ce se crede despre cei care adora galben, verde sau portocaliu.



Galben  este culoarea geloziei dar este cea mai calda si mai luminoasa dintre culori. Reuseste sa stimuleze creierul inspirandu-te atunci cand ti-ai pierdut ideile.

Cei indragostiti de culoarea galbena sunt considerati a fi creativi, activi, cu aspiratii inalte, buni conducatori si inclinati spre educatie.


Verde este culoarea sperantei si a echilibrului precum si cea mai relaxanta dintre culori. Verdele ne ajuta sa ne concentram si este culoarea potrivita pentru un interviu.

Cei indragostiti de culoarea verde sunt considerati oameni de incredere, defensivi, retinuti, siguri pe ei si independenti.


Coniac / portocaliu - este culoarea senzualitatii si a fericirii, fiind cea mai vesela dintre culori. Portocaliul are efecte pozitive asupra starii emotionale fiind indicat a fi purtat atunci cat esti deprimata.

Cei indragostiti de portocaliu iubesc spatiile mari si nu permit altora sa le ingradeasca libertatea de a se exprima.


Daca te regasesti cate putin in fiecare culoare combina-le. Fii creativa, optimista si bucura-te de fiecare moment cu Amber AdoreColoreaza-ti viata in culorile chihlimbarului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu