duminică, 29 ianuarie 2012

Coafuri iarna 2012


Iarna este un anotimp deosebit. Este perioada in care sarbatorim alaturi de cei dragi, facem cadouri si de ce nu, este o perioada perfecta sa ne unim destinele.

In acest sezon se poarta coafurile impletite si poti alege dintre nenumarate modele. Fie ca porti carare pe mijloc sau intr-o parte, poti obtine coafuri elegante, dar exista un singur dezavantaj. Trebuie sa ai parul cel putin de lungime medie.

Te sfatuim sa incerci mai multe variante inainte de nunta pentru a gasi cea mai potrivita coafura pentru tine. Ceea ce este important este ca poti obtine coafuri originale si sa areti sofisticata. Daca iti plac florile poti sa ii ceri persoanei care se ocupa de coafura ta sa iti prinda in par florile preferate. Poti prinde in parul impletit aproape orice accesorii precum agrafe cu pietre pretioase, agrafe cu chihlimbar etc.

Desi par foarte complicate, coafurile impletite nu sunt deloc greu de realizat ci, cel mai greu este sa alegi exact cum vrei sa fie coafura: clasica, moderna, vintage, etc. De aceea, iti uram succes si speram ca imaginile sa te inspire.



Pentru aceste coafuri elegante, sic si sofisticate recomandam o pereche de cercei Amber Adore.
http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-clxi/472/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu