joi, 19 ianuarie 2012

Pantofii miresei. Albi sau nu?


Alegerea pantofilor de mireasa este cu siguranta o decizie grea. Vrei sa te simti eleganta, vrei ca pantofii sa se potriveasca cu rochia dar si cu restul accesoriilor. Totusi, multe mirese aleg clasicii pantofi albi. Eu sunt aici sa iti arat ca exista si alte variante.
http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-ccv/1120/



Poti sa te lasi dusa de val, sa profiti de ocazie si sa
asortezi pantofii cu accesoriile mirelui. Pot merge si mai departe si sa iti sugerez sa aranjezi sala in aceeasi culoare cu pantofii. Poti alege aranjamente florale de culoare galbena, portocalie sau verde. Tortul poate fi de asemenea in aceeasi culoare. Inchipuie-ti ce efect frumos va da pozelor. Chiar si domnisoarele de onoare pot avea flori in aceeasi nuanta.

http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-cxcix/1108/
Daca te gandesti din timp la toate detaliile, poti asorta si invitatiile cu culoarea nuntii. Cu siguranta imaginea finala va fi de neuitat. O alta idee ar fi sa comanzi un tip de bautura in aceeasi culoare, de exemplu o limonada cu lamai verzi sau galbene in functie de culoarea aleasa sau un fresh de portocale daca vei alege portocaliu. Si sunt convinsa ca iti vor veni si alte idei odata ce alegi o tema a nuntii. In final nu pot sa nu insist sa te gandesti la bijuterii si sa le asortezi cu pantofii alesi. Chihlimbarul se gaseste in mai multe nuante precum verde, galben sau coniac, este foarte usor de asortat oferind personalitate tinutei tale.
http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-ccxiii/1136/


Te invitam pe www.amber-adore.com sa te inspiri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu