miercuri, 4 ianuarie 2012

Voal sau voaleta?

Odata ce ati ales rochia de mireasa trebuie sa va ganditi si la alegerea voalului sau a voaletei. Veti gasi nenumarate modele, care de care mai sofisticate si mai interesante, insa decizia cea mai grea va fi daca sa purtati voal sau voaleta. Ambele sunt accesoriile perfecte pentru pozele care vor fi o amintire pentru totdeauna.

Voalul este un accesoriu traditional. Este elegant, uneori misterios si intotdeauna arata bine. Poate sa aiba imprimeuri din dantela, din diferite materiale sau chiar din pietre pretioase. Poate fi lung, mediu sau scurt. Cele lungi sunt cele mai elegante insa pot fi destul de greu de purtat si va trebui sa ii acorzi atentie pentru a nu-l agata. Daca vrei ca spatele rochiei sa ramana vizibil trebuie sa renunti la un voal lung si sa alegi fie unul scurt, fie voaleta, palarie etc.

Voaletele sunt sic si pot inlocui cu succes voalul. Rochia va ramane in totalitate la vedere si va putea fi admirata de invitati. In prezent nenumarate mirese aleg sa renunte la traditionalul voal si incearca sa fie cat mai originale, personalizandu-si voaleta cu florile sau bijuteriile preferate. Sunt usor de purtat si aproape ca nu le simti in par, spre deosebire de voaluri, care sunt grele si necesita mai multa atentie. Totusi, tine cont ca daca doresti voaleta, ar trebui sa incepi sa cauti din timp pentru ca nu sunt la fel de usor de gasit ca si voalurile.

In final nu uitati de bijuterii. Noi va sugeram cerceii Amber Adore si va invitam pe www.amber-adore.com.

http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-cc/1110/
http://amber-adore.com/detalii/cercei-aadore-ccxiii/1137/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu