joi, 8 decembrie 2011

Chihlimbar vs. perle

http://amber-adore.com/
Nu pot sa nu observ ca majoritatea mireselor aleg ca si accesorii pentru nunta, perlele. Sunt elegante si s-a creat aproape o traditie in purtarea acestora.

Insa tendintele in moda au facut ca rochiile de mireasa sa nu mai fie doar albe si bufante ci acestea sunt crem, cu imprimeuri de diferite culori, stramte sau scurte, cu broderii sau fel si fel de ornamente deosebite. Poti sa te uiti zile intregi la modele de rochii si sa nu reusesti sa te decizi care este rochia perfecta. Rochiile de mireasa sunt in ziua de azi facute in asa fel incat sa poti sa te simti TU insati si sa poti sa alegi accesorii la care inainte nu te gandeai ca le poti purta la o rochie de mireasa. Azi, imaginatia noastra este lasata libera. Ne putem juca cu culorile, cu materialele si cu accesoriile.

Amber Adore propune ca si accesorii pentru nunta, bijuteriile de argint cu chihlimbar. Sunt elegante, sofisticate si puteti alege dintre mai multe culori precum galben, coniac, verde, portocaliu sau maro. Contrastul pe care il vor face cu rochia alba sau crem, va scoate in evidenta tot ce are mai frumos rochia.

Denumit si "Aurul Nordului", chihlimbarul a fost purtat de printese si regine. Sarbatoriti alaturi de Amber Adore unul dintre cele mai importante momente din viata, nunta.

Ne-am bucura sa iti cunoastem parerea si de aceea asteptam comentarii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu